Köpvillkor

Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du handlar. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har våra köpvillkor och vår personuppgiftspolicy uppdaterats 20180525

Betalning

Du betalar med kort via Stripe eller så swishar du till Lille-Los företagsswish. Swishen sker separat utanför webshopen så det är viktigt att du skriver ditt namn samt ort i meddelandet. Numret för swish är: 1236612378

Priser

Moms ingår i alla priser som är skrivna i svenska kronor. Det går även att handla från alla länder i Norden i webbshopen. Vill man handla från ett anat land så kontakta oss på info@lillelo.se så löser vi det. Man är själv skyldig att betala tull och liknande om man handlar från land utanför EU. Vi reserverar oss för felskrivningar samt förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra priser. 

Frakt

Det finns två fraktalternativ. Det ena är på 20:- och är för mindre produkter och ett är på 50:- för större saker. Ni kan också välja avhämtning och då hämtar ni själv eran order i butiken under ordinarie öppettider eller överenskommelse. Adress:  Färgstark Svandammsvägen 9 i Hägersten. 

Leverans 

Din order skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning. Under jul/sommar kan leveranstiderna vara lite längre. Hela juli månad har jag delvis sesmetser och du kan behövavänta på din order ca 2 veckor.

Lämna meddelande eller mejla info@lillelo.se om det är bråttom att få varorna så försöker jag skicka så fort som möjligt.

Beställningen skickas nästan uteslutande med Post Nord som brev eller paket. Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt namn, adress, telefon och e-post när beställningen görs. Jag paketerar väl men tar inte ansvar för postens hantering.

Retur, ångerrätt, byte, reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt för oanvänd vara från det att du mottagit paketet. Du väljer om du vill byta mot annan vara eller få pengarna tillbaka. Vid julklappar så är det längre och du får byta dina presenter hela januari ut.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta alltid Lille-Lo innan retur på info@lillelo.se Returer ska skickas som brev eller paket spårbart till ombud, samt lägg i en lapp med ditt namn och ärende. Det går även att lämna tillbaka varan i butiken. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Returadress: Lille-Lo AB / Cecilia Rönnqvist Laurud Sandfjärdsgatan 10, 12057 Årsta info@lillelo.se Returnerar du varor under min semester är det viktigt att du skickar till den adress som jag anger som svar när du hör av dig. Annars kan inte jag hämta ut varan och den går då i retur till dig.

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 200:-


Lagar, personuppgiftspolicy och GD

Lille-Lo följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har när som helst rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan också begära att informationen om dig ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då på info@lillelo.se

Vi sparar följande persondata om våra kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Ip-adress, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla. Köp är bindande.

Observera

Jag reserverar mig för att beställd vara kan vara såld i den fysiska butiken. I så fall kontaktar jag dig snarast och erbjuder en liknande produkt eller full återbetalning.

Presentkort

Presentkort går att köpa på valfritt belopp med valfri kod. Kontakta Lille-Lo för köp. Giltighetstiden är 1 år.

Material

Då jag jobbar mycket med återbrukade tyger så är självklart inte alla tyger i nyskick. Det kan förekomma blekningar, tvättstreck eller små märken efter tidigare sömmar. Detta är inte skäl för reklamation utan bara spår efter alla år tygerna har på nacken. Jag försöker alltid beskriva hur skicket är på tygerna.

Nyhetsbrev

Klicka gärna i att du vill ha nyhetsbrev med erbjudanden och information om nya kollektioner! Går alltid att avregistrera sig när det kommer ett mail, lätt att klicka i där. Dock skickar jag väldigt få nyhetsbrev så jag kan lova att inte du kommer tröttna på mig.

Företagsinformation

Namn: Lille-Lo AB

Besöksadress: Svandammsvägen 9, 12632 Hägersten

E-post: info@lillelo.se

Organisation nummer: 559294-5983

 

Och kom ihåg, -det blir inte färggladare än du gör det!

x

x