◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

KÖPVILLKOR

Läs igenom köpvillkoren innan du handlar. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har våra köpvillkor och vår personuppgiftspolicy uppdaterats 20210525

Betalning

Du betalar med kort via Stripe eller så swishar du till Lille-Lo ABs företagsswish. Swishen sker separat utanför webshopen så det är viktigt att du skriver ditt namn samt ort i meddelandet. Numret för swish är: 1236612378

Din order är bindande och ska vara betald inom 7 dagar, behöver du längre tid på dig så är det bara att du hör av dig till mig så löser vi det.

Priser

Moms ingår i alla priser som är skrivna i svenska kronor. Det går även att handla från alla länder i Norden i webbshopen. Vill man handla från ett anat land så kontakta oss på info@lillelo.se så löser vi det. Man är själv skyldig att betala tull och liknande om man handlar från land utanför EU.

Vi reserverar oss för felskrivningar samt förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra priser. 

Frakt

Det finns två fraktalternativ. Det ena är på 29:- och är för mindre produkter och ett är på 59:- för större saker innom Sverige. Önskar du hämta din vara i butiken så gäller ordinarie öppettider eller överenskommelse. Och du får maila angående detta. Adress:  Färgstark Svandammsvägen 9 i Hägersten. 

Leverans 

Din order skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning. Små ordrar som skickas med frimärken delas nu för tiden bara ut varannan dag av post nord så tänk på att lägga till det på leveranstiden. Under jul/sommar kan leveranstiderna vara lite längre. Hela juli och augusti kan ordrar ta upp till ca 2 veckor, detta gäller även vid jul.

Lämna meddelande eller mejla info@lillelo.se om det är bråttom att få varorna så försöker jag skicka så fort som möjligt.

Beställningen skickas nästan uteslutande med Post Nord som brev eller paket. Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt namn, adress, telefon och e-post när beställningen görs. Jag paketerar väl men tar inte ansvar för postens hantering. Ladda gärna ner postnords app så att du kan följa paketet där.

Retur, ångerrätt, byte, reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt för oanvänd vara från det att du mottagit paketet. Gäller inte underbyxor eller öppnade strumpbyxor. Du väljer om du vill byta mot annan vara eller få pengarna tillbaka. Vid julklappar så är det längre och du får byta dina presenter hela januari ut.

Kontakta alltid Lille-Lo via mail innan retur på info@lillelo.se Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. 

Returer ska skickas som brev eller paket spårbart till ombud med Postnord, samt lägg i en lapp med ditt namn och ärende. Viktigt att detta görs så att returen kan tas omhand så fort som möjligt. Det går även att lämna tillbaka varan i butiken men återbetalningen görs via banken om du betalat med swish och kan inte göras i butiken. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Har du betalt med kort går pengarna tillbaka dit och har du swishat så görs en återbetalning via banken till samma konto som pengarna kom ifrån.

Återbetalning kan inte göras på annat sätt eller till annat konto än från det betalningen gjordes och den görs så fort jag har möjligheten. Du får inte pengarna tillbaka för frakten vid ångrat köp.

Returadress:

Lille-Lo AB / Färgstark

Svandammsvägen 9

12632 Hägersten

info@lillelo.se

Returnerar du varor under min semester är det viktigt att du skickar till den adress som jag anger som svar när du hör av dig. Annars kan inte jag hämta ut varan och den går då i retur till dig.

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 250:-


Lagar, personuppgiftspolicy och GD

Lille-Lo följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har när som helst rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan också begära att informationen om dig ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då på info@lillelo.se

Vi sparar följande persondata om våra kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Ip-adress, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla. Köp är bindande.

Observera

Jag reserverar mig för att beställd vara kan vara såld i den fysiska butiken. I så fall kontaktar jag dig snarast och erbjuder en liknande produkt eller full återbetalning.

Presentkort

Presentkort går att köpa på valfritt belopp med valfri kod. Kontakta Lille-Lo för köp på annan summa än de som finns i webbshopen. Giltighetstiden är 2 år.

Material

Då jag jobbar mycket med återbrukade tyger så är självklart inte alla tyger i nyskick. Det kan förekomma blekningar, tvättstreck eller små märken efter tidigare sömmar. Detta är inte skäl för reklamation utan bara spår efter alla år tygerna har på nacken. Jag försöker alltid beskriva hur skicket är på tygerna.

Nyhetsbrev

Klicka gärna i att du vill ha nyhetsbrev med erbjudanden och information om nya kollektioner! Går alltid att avregistrera sig när det kommer ett mail, lätt att klicka i där. Dock skickar jag väldigt få nyhetsbrev så jag kan lova att inte du kommer tröttna på mig.

Företagsinformation

Namn: Lille-Lo AB

Besöksadress: Svandammsvägen 9, 12632 Hägersten

E-post: info@lillelo.se

Organisation nummer: 559294-5983

 

Och kom ihåg, -det blir inte färggladare än du gör det!

x

x