◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

Vad händer hos Lille-Lo!?

November hos Lille-Lo

Hejsan alla!   Så hade en stor bit av november gått med. Vad många kanske undrar så här i slutet av månaden är om det blir någon Black Friday hos mig, och det blir det så klart INTE! Istället garanterar jag samma priser som alltid, så inga överraskningar i min prisbild.  Eftersom mitt företag är så litet och jag betalar mina medarbetare en skälig lön så finns det inte utrymme för sådana marginaler och utsvävningar. Vad jag däremot har utrymme för är en live-sändning! Som vanligt är den hemma hos mig och det är mig själv samt min trofaste vän...

Read more →


Oktober hos Lille-Lo

Hej hörrni!   Mitt senaste blogginlägg var i mars, förra året. Det där med att skriva ett i månaden gick tydligen inte så bra för mig.... Men den som väntar på något gott och bättre sent än aldrig och allt sånt.   Nu kör vi oktober! Det mesta av oktober är redan förbi men dock inte det bästa. För liven som vi kör direkt hemma från mitt vardagsrum lördagen den 28/10 kl 17.00 har vi fortfarande kvar. Och tillsammans med liven så kommer det även en massa roliga nyheter. Flera gamla favoriter kommer också att fyllas på. Som vanligt så...

Read more →


Mars hos Lille-Lo

Mars började mitt i sportlovet. Jag hade en relativt ledig vecka med familjen hos min mamma i Småland. Och med en otrolig tur med vädret dessutom. Vårkänslorna bubblar ordentligt nu! Jag har en hel massa nyheter på gång, men verkar samtidigt lida av extrem tidsbrist, nej, det var inte tack vare sportlovet. Men det kommer komma en hel massa härliga färgglada saker varenda vecka nu. Båda helt nya saker och påfyllning av gamla favoriter samt lite nya mönster och färger på plagg. Gos-sjok kommer fyllas på och släppas till helgen, kanske ska spika söndagen den 13:e mars. De är så...

Read more →


Februari hos Lille-Lo

Ja tanken var ju att jag skulle hålla igång det här skrivandet. Att skriva ett inlägg om varje månad vad jag tänkt fylla på och vilka släpp det blir mm. Nu har halva februari gått. Jag börjar få vårkänslor och kan knappt bärga mig tills man kan gå ut i bara sandaler och en kavaj! Idag, den 16:e februari så har jag ett litet släpp på några blusjackor i återbrukade tyger samt en sprillans ny städrock. Nästa vecka ska jag enligt planen fylla på mina härliga over size kavajer, som är den perfekta vårjackan och löjligt snygg med ett sjok...

Read more →


Januari hos Lille-Lo

Jag bestämde mig för att ni kanske skulle uppskatta en liten sammanfattning av vad som kommer att hända på Lille-Lo i januari.

-Håll till godo!

Read more →

x

x