PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE! FRAKT ALLTID 29:- ELLER 59:- SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT

Vad händer hos Lille-Lo!?

Mars hos Lille-Lo

Mars började mitt i sportlovet. Jag hade en relativt ledig vecka med familjen hos min mamma i Småland. Och med en otrolig tur med vädret dessutom. Vårkänslorna bubblar ordentligt nu! Jag har en hel massa nyheter på gång, men verkar samtidigt lida av extrem tidsbrist, nej, det var inte tack vare sportlovet. Men det kommer komma en hel massa härliga färgglada saker varenda vecka nu. Båda helt nya saker och påfyllning av gamla favoriter samt lite nya mönster och färger på plagg. Gos-sjok kommer fyllas på och släppas till helgen, kanske ska spika söndagen den 13:e mars. De är så...

Read more →


Februari hos Lille-Lo

Ja tanken var ju att jag skulle hålla igång det här skrivandet. Att skriva ett inlägg om varje månad vad jag tänkt fylla på och vilka släpp det blir mm. Nu har halva februari gått. Jag börjar få vårkänslor och kan knappt bärga mig tills man kan gå ut i bara sandaler och en kavaj! Idag, den 16:e februari så har jag ett litet släpp på några blusjackor i återbrukade tyger samt en sprillans ny städrock. Nästa vecka ska jag enligt planen fylla på mina härliga over size kavajer, som är den perfekta vårjackan och löjligt snygg med ett sjok...

Read more →


Januari hos Lille-Lo

Jag bestämde mig för att ni kanske skulle uppskatta en liten sammanfattning av vad som kommer att hända på Lille-Lo i januari.

-Håll till godo!

Read more →

x

x