◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

OM LILLE_LO

Om Lille-Lo

 

Lille-Lo är min dröm!

 

Jag som står bakom företaget heter Cecilia och jag är med i varenda litet hörn som driver den här karusellen framåt.

Jag har en stark tilltro till det personliga uttrycket och jag är övertygad om att färgglada kläder gör både dig och andra glada. Kläder ska också vara sköna så klart, så mitt signum är att skapa färgglada och bekväma kläder som passar vid alla tillfällen.

Skapandet av kläder började jag med redan som barn vid min kära mors symaskin. Det eskalerade ordentligt när jag blev tonåring och tyckte att allt som fanns i affärerna var för tråkigt. Då kom insikten att jag kunde skapa mina egna kläder efter mina egna önskemål. Wow! 

Kläder har alltid tilltalat mig som ett uttryck för att visa vem jag är. Det är en livslång kärlekshistoria. Speciellt vintagekläder får mitt hjärta att slå ett extra slag. Och vintagetyger...

Företagandet började med att jag designade och sydde alla kläder själv i vintagetyger, som jag letade land och rike runt för att finna. Numera använder jag även nytillverkade tyger, som är handplockade och noga utvalda av mig. Jag jobbar helst med tyger i bomull och/eller linne, men även en del andra naturmaterial. Många av de nya tygerna matchas med detaljer i vintagetyg för att få en extra personlig prägel.

Alla kläder och accessoarer designas av mig. Design och produktutveckling är bland det roligaste jag vet. Samtidigt är det nog inget som får mig att slita mitt hår så mycket. Det måste ju bli något riktigt eget, som också är både funktionellt och snyggt!

Jag har ett nära samarbete med professionella sömmerskor och allt sys upp i en liten, begränsad upplaga. De flesta plagg och accessoarer finns dessutom bara i ett exemplar. Många kommer sällan så långt som till webbshopen. Istället säljs de direkt på instagram eller i den fysiska butiken.

Så se till att vara på hugget och norpa dina favoriter så fort du ser dem, och kom ihåg:

 

Det blir inte färggladare än du gör det!

 

Här finns en intervju med mig att läsa om du är mer nyfiken.

Företaget är förresten döpt efter min röda lilla hittekatt Lille-Lo.

 

 

Alla Lille-Los egna produkter designas i ateljén som finns på samma adress som butiken Färgstark, Svandammsvägen 9 i Midsommarkransen. Butiken driver jag och Rino ( www.rino.se ) tillsammans.

Välkommen!

långklänning i linne med luktärtor och humlor

 

 

x

x