◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

Februari hos Lille-Lo

Ja tanken var ju att jag skulle hålla igång det här skrivandet. Att skriva ett inlägg om varje månad vad jag tänkt fylla på och vilka släpp det blir mm.

Nu har halva februari gått. Jag börjar få vårkänslor och kan knappt bärga mig tills man kan gå ut i bara sandaler och en kavaj!

Idag, den 16:e februari så har jag ett litet släpp på några blusjackor i återbrukade tyger samt en sprillans ny städrock.

Nästa vecka ska jag enligt planen fylla på mina härliga over size kavajer, som är den perfekta vårjackan och löjligt snygg med ett sjok under. Den kommer i en ny färg och de gamla kommer fyllas på. Dock inte den cerisa kavajen då jag inte lyckats få tag i något nytt passande tyg. Blir nog även lite nya färgglada underbyxor nästa vecka. Så himla glad att ni är så många som tycker att mina trosor är bland de bästa trosorna de burit. Jag kämpade länge med modellen och visste att de satt som en smäck på mig. Men omöjligt at veta om de skulle vara lika bra på alla andra typer av kroppar.

Sen kommer jag att ha sportlov med min familj en vecka, vecka 9 är det här i Stockholm. Jag kommer fortsätta jobba men hålla en lite lägre profil och hinner kanske inte svara på mail och liknande lika snabbt. Ordrar kommer dock att gå iväg som vanligt då jag har en riktig klippa som jobbar hos mig nu för tiden med det. Helt underbart och stort steg för Lille-Lo att bli en person till och våga släppa tyglarna på några steg för att kunna utveckla andra. Så väldigt glad är jag över henne!

Blir säkert något släpp till lönen i februari kommer med, vet bara inte exakt vad än. Men bara håll koll på min instgram så är du först att se alla nyheter.

 

Nu fortsätter vi att längta efter våren!


Older Post Newer Post

x

x