◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

Mars hos Lille-Lo

Mars började mitt i sportlovet. Jag hade en relativt ledig vecka med familjen hos min mamma i Småland. Och med en otrolig tur med vädret dessutom. Vårkänslorna bubblar ordentligt nu!

Jag har en hel massa nyheter på gång, men verkar samtidigt lida av extrem tidsbrist, nej, det var inte tack vare sportlovet. Men det kommer komma en hel massa härliga färgglada saker varenda vecka nu. Båda helt nya saker och påfyllning av gamla favoriter samt lite nya mönster och färger på plagg.

Gos-sjok kommer fyllas på och släppas till helgen, kanske ska spika söndagen den 13:e mars. De är så mysiga nu till våren när det är dags att packa undan vinterjackorna för säsongen. 

Den 26:e mars så öppnar vi upp den fysiska butiken med en vårfest! Det vill ni inte missa ni som har möjligheten! Som vanligt bjuder vi alla kunder på bubbel och godsaker och det kommer finnas erbjudanden och nyheter. Ska bli så himla kul att äntligen få öppna butiken och att träffa en massa fina kunder på riktigt.

Solhattar och solskärmar har jag börjat fylla på lagret med och de kommer också släppas så snart jag hunnit fota dem och lägga upp alla i webbshopen. Säger så klart till i god tid innan på sociala medier. Min solhatt har redan åkt fram för soliga luncher på min balkong här hemma faktiskt.

 

Ja det var nog allt från mig just nu, vi hörs igen i april, som faktiskt kommer starta med en live den 2:a.

 

Må gott och njut av solen!

// Cecilia


Older Post Newer Post

x

x