◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

November hos Lille-Lo

Hejsan alla!

 

Så hade en stor bit av november gått med.

Vad många kanske undrar så här i slutet av månaden är om det blir någon Black Friday hos mig, och det blir det så klart INTE!

Istället garanterar jag samma priser som alltid, så inga överraskningar i min prisbild. 

Eftersom mitt företag är så litet och jag betalar mina medarbetare en skälig lön så finns det inte utrymme för sådana marginaler och utsvävningar.

Vad jag däremot har utrymme för är en live-sändning!

Som vanligt är den hemma hos mig och det är mig själv samt min trofaste vän Helena som du får hänga med. Den är på lördag den 25/11 kl 17.00

Denna gång tänkte vi tjuvstarta med lite festliga kläder till alla kommande högtider och festligheter. Tanken är även at hinna visa upp lite julklappstips men det återstår att se om det hinns med. Jag har så himla mycket fina julklappar i min webbshop, ta en kik redan nu så hittar du säkert något du inte sett förut.

För övrigt i november så har jag ett litet svart släpp ikväll, det närmsta Black Friday det blev hos mig. Det är min svarta ullkappa som kommer igen efter att ha varit en stor favorit tidigare år. Passar även på att fylla på två sjok i svart och vitt samt de sista någonsin av de svarta gossjoket i svart med vita prickar.

Sen är det ju så att det mesta av november har redan passerat så ingen ide att dra upp sådant som redan hänt. Mina vantar släpptes första gången iår i november försej och de togs ju emot med varma händer av er! (Eller ska jag vara fyndig och säga kalla...?) 

Vantarna sys av små rester som blir över efter mina kappor. Som du säkert vet så försöker jag att ta tillvara på så mycket rester som bara går. och jag lovar dig, det är en otroligt liten mängd tyger som faktiskt slängs. Jag är väldigt nära zero waste. Mindre bitar som jag inte kan använda går vidare till olika pysslare som väver och jobbar med lappteknik bland annat. Har även skänkt en del till förskolor. Jag och mina medarbetare jobbar alltid på att minska svinnet och hittar ständigt på nya produkter av spillbitar.

Några få av er lyckades knipa tubsjalen som är min senaste produkt som enbart är sydd av tyg som skulle gått till spillo annars. Rester från både min och min kollegas produktion. Så glad att ni gillade den!

En annan kul sak är att min dotter Fröjdis fyller 14 år på fredag, Grattis Fröjdis! Galet vad de drar iväg de där barnen.

Ja men det var nog vad jag hade att säga för denna gång.

 

Hörs snart igen och hoppas vi ses på lördag!

 

Ha en fin dag!

// Cecilia

 


Older Post

x

x