◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

Oktober hos Lille-Lo

Hej hörrni!

 

Mitt senaste blogginlägg var i mars, förra året. Det där med att skriva ett i månaden gick tydligen inte så bra för mig....

Men den som väntar på något gott och bättre sent än aldrig och allt sånt.

 

Nu kör vi oktober!

Det mesta av oktober är redan förbi men dock inte det bästa. För liven som vi kör direkt hemma från mitt vardagsrum lördagen den 28/10 kl 17.00 har vi fortfarande kvar. Och tillsammans med liven så kommer det även en massa roliga nyheter. Flera gamla favoriter kommer också att fyllas på.

Som vanligt så visar vi upp blandade plagg från Lille-Lo och visar hur vi skulle matcha dem med varandra och med basplagg från din egen garderob.Hur du kan få till en lite höstigare känsla på dina färgglada klänningar.

Allt som är nytt eller som fylls på kommer ut i webbshopen när vi är klara med liven. Vi brukar hålla på i 1,5 timma.

Denna live kan jag lova minst en rykande färsk kappa (som är i ett dead stock tyg), favorit t-shirts samt en ljuvligt ny omlottklänning bland annat.

 

Igår, den 24/10 så firade vi min make som fyllde 50 år, jag var mest ledig men hade ett litet släpp och fotade några nyheter.

På släppet var det fina stickade sjoket i färgen som jag kallar för påfågel, en tung blågrön historia. Det sålde helt slut på ett par timmar. Jag släppte även det blommiga gos-sjoket som funnits hos mig tidigare. Än så länge finns det några ex kvar men tyget är helt slut så det fylls aldrig på igen dessvärre. Tyget är mörkblått med blommor i alla möjliga glada färger, ekologiskt med gots-märkningen, samt sanslöst mjukt och gosigt med en borstad insida. En superhärlig kaftan i collagetyg som är som en kofta eller munkjacka. oerhört gosig att vira in sig i så här i höstrusket.

 

Hm, vad mer har jag att komma med...

Jo jag har fått några fler fina nyheter som inte hunnit fotas än så räknar med att kunna klämma in ett släpp till nästa vecka.

Då är det ju förresten höstlov och jag kommer vara ganska mycket ledig med mina barn. Det betyder att jag inte svarar på mail lika fort som vanligt till exempel. Min pålitliga kollega Åsa kommer att packa och skicka ordrar ungefär som vanligt dock.

Hoppas du kunde hitta lite glädje i mitt inlägg här. Ska försöka skriva aningens oftare hädanefter.

 

Ha en fin höstdag så hoppas jag att vi ses på lördag på liven!

Sjok i ekologiskt collagetyg, färgglad mysig kaftan

 

// Cecilia


Older Post Newer Post

x

x