◽PERSONLIGT & FÄRGLATT MODE!   ◽SÄKER BETALNING MED SWISH ELLER KORT   ◽ÖPPET KÖP I 14 DAGAR    ◽FRAKT  29:-/59:-

Januari hos Lille-Lo

Hej alla!

 

Tänkte att jag skulle börja skriva en liten sammanfattning för varje månad. Så gott jag nu kan då planera och ha framförhållning inte är mina bästa grenar.

Men att jag delar med mig lite av vad som kommer hända hos Lille-Lo den här månade. Januari är långt gången men jag har haft jullov tills igår faktiskt. Och kan villigt erkänna att jag är lite trögstartad i mörkret efter ledigheten. Men det är kul att vara tillbaka med!

Det brukar sägas att januari är den fattigaste månaden och att dagen innan lön, lite vedertaget att det är den 24:e även då jag vet att det är lite olika, är den fattigaste dagen på året. Så shopping kanske inte är prio på listan. Men det går fint att njuta och fönstershoppa i min lilla färgglada värld med.

Imorgon, torsdagen den 13:e januari, så planerar jag ett litet släpp trots detta. Det blir städrockar sydda av återbrukade vintagetyger. Dessa lyser verkligen upp i vintermörkret! De är helt unika i sitt slag så hittar man helt rätt så går det fint att handla hos mig och betala vid lön eller liknande om man önskar. Som vanligt så kör jag släppet i min webbshop kl 20.00 Ett tips är att kolla in i förväg vilken storlek man ska ha om man inte redan vet det. Samt om planen är att handla något mer så se till att ha det i varukorgen innan släpp så du kan checka ut fort. För du är inte garanterad innehållet i din varukorg förens köpet är slutfört. Ett tips är att välja swish som betalning med då det går fortast. Om du inte har alla uppgifter redan sparade förstås, då går det lika fort med kort.

Ok, resten av januari då..... Hade tänkt släppa nya trollisar redan förra veckan men det blev dessvärre inställt. Så tanken är att de ska komma nästa vecka istället. Siktar på måndag eller tisdag tror jag. Det blir flera nya tyger denna gång och några gamla favoriter som fylls på. Har sytt upp extra många denna omgång så hoppas att inte lika många blir utan som sist.

Mer då, -jo! Det stickade sjoket va ju en riktig succé. Så det kommer komma igen, denna gång i två olika färger. Självklart kommer det i båda storlekarna.

Sen fredag den 28:e så kör jag och min kära side kick en live på instagram igen. Det är så himla kul att hänga med er den där timmen! Vi kör en after work så kanske 17-tiden. Men håll koll på insta efter exakt tid. Passa även på att ställ frågot under liven då vi finns till ert förfogande då.

Jaha va jag klar nu kanske? Borde nog nämna att vi kommer hålla den fysiska butiken fortsatt stängd nu när läget är som det är med pandemin. Vi vill inte uppmuntra folk att gå i affärer i onödan. Men det går toppen att boka egen butikstid på vardagar, bara att maila.

Men så, tack för ordet. Hoppas att jag kommer kunna hålla kvar i detta att uppdatera er varje månad så här.

 

Ha en fortsatt fin start på 2022!

Färgglada hälsningar Cecilia

städrock från lillelo i färgglatt vintagetyg


Newer Post

x

x